пятница, 23 декабря 2011 г.

Сьогодні Янукович забив труну судової системи України і остаточно став диктатором.

Сьогодні в Україні остаточно знищене правосуддя. Рішення апеляційного суду, яке залишило в силі абсурдний вирок Печерського судилища, вбило останній цвях в труну української судової системи. 
«Після цього рішення Янукович перестав бути президентом України, а перетворився на диктатора на чолі кримінального режиму. Партія «Батьківщина» не визнає цього неправосудного рішення апеляційного суду. Цей написаний під диктовку Януковича політичний пасквіль не має жодної юридичної сили. Для нас його не існує!»
Юлія Тимошенко не винувата у приписуваних їй злочинах, повністю сфальсифікованих у владних кабінетах. «Батьківщина» поза будь-якими сумнівами відстоїть Тимошенко у Європейському суді із прав людини, який дасть належну оцінку цьому суддівсько-прокурорському злочину. «Ми пишаємося нашим лідером. Вона буде на волі, і на чолі з нею «Батьківщина» переможе та звільнить Україну від окупаційного режиму», - йдеться в заяві партії.


Вирок Юлії Тимошенко - це політична помстав Януковича за її особисту популярність в народі. 
Про це заявив заступник голови Верховної Ради, один з лідерів «Батьківщини» Микола Томенко. Він нагадав, що у рейтингах провідних соціологічних компаній уже кілька місяців Юлія Тимошенко і «Батьківщина» випереджають Віктора Януковича і Партію регіонів.

«Треба було головного конкурента максимально зняти, оскільки оточення Януковича чітко розуміє, що у нього є проблеми не те що в 2015 році, в нього проблема застерегти свою владу вже сьогодні», - сказав Томенко.
Микола Томенко також нагадав, що і українська, і світова громадськість вважає суди над Тимошенко політичними і замовними.

П. Бойченко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий